Bridgecursus in Heugem (oktober 2021)

Geschreven door Ralph Mak op 21 augustus 2021

Wilt u uw hersens in topconditie houden? Dan is bridge wellicht iets voor u. Stichting SMILE organiseert in samenwerking met de Nederlandse Bridge Bond district Zuid-Limburg een beginnerscursus bridge.

U krijgt de mogelijkheid om kennis te maken met deze uitdagende denksport. Het gaat tijdens deze cursus niet alleen om het onder de knie krijgen van het bridgespel. Minstens zo belangrijk is dat u leeftijdsgenoten kunt ontmoeten en actief met elkaar bezig bent.

Wanneer en waar?

Vanaf 7 oktober elke donderdag van 10.00 – 12.30 uur in de kantine van Sportpark Heugem, Gronsvelderweg. De cursus bestaat uit 2 blokken. Elk cursusblok kost €85 (exclusief optioneel lesmateriaal).

Blok 1: 7 oktober t/m 6 januari:    Kennismaken met bridge
Blok 2: 13 januari t/m 7 april:      Bieden

* Wijzigingen voorbehouden en met uitzondering van de Kerst- en Carnavalsvakantie

Aanmelden

U kunt zich nu aanmelden voor blok 1. Aan het einde van het eerste blok kunt u zich aanmelden voor het tweede blok. Aanmelden kan via info@smile043.nl. Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, meld u daarom snel aan, want vol is vol.

Neem een kijkje op de website van de bridgebond voor meer informatie over deze denksport via www.bridge.nl.