Woensdag 22 februari – eetkamer Heugem

Naast de wekelijkse HOESKAMER HEUGEM op maandagmiddag organiseert SMILE maandelijks op elke laatste woensdag van de maand van 13.00 tot 15.00 uur de EETKAMER HEUGEM houden! De eerstvolgende editie is woensdag 22 februari 2023.

In het kader van voorlichting over gezond eten en gezellig samenzijn  kunt hier genieten van een kwaliteits- en gezond 3-gangen menu verzorgd door de chef-koks van Pombella. Het menu wordt vooraf op de website van SMILE (www.smile043.nl) bekend gemaakt. U krijgt van de chef-koks uitleg over de geserveerde gerechten en er is gelegenheid om hun vragen te stellen.

Na afloop is er gratis koffie/thee met wat lekkers om gezellig na te praten want genieten en gezelligheid staat bij SMILE altijd voorop. Wilt u deze dag compleet maken wandel dan gratis mee met de SMILE-wandelgroep voorafgaande aan de lunch. Verzamelen om 10.00-10.15 uur op het sportpark Heugem, vertrekken om 10.15 uur.

We vragen voor deze middag vanaf 2023, met dank aan diverse subsidies, een eigen bijdrage van slechts €7,50 per deelnemer en aanmelden is vereist. U kunt dit doen tijdens de activiteiten van SMILE in de kantine van RKHSV op het sportpark Heugem. U kunt dan ook gelijk uw bijdrage betalen. Ook kunt u mailen naar info@smile043.nl o.v.v. eetkamer Heugem en de datum van uw deelname (u krijgt dan een betaallink via de mail gestuurd of bevestiging dat u ter plaatse kunt betalen).

Menu woensdag 22 februari 2023

Nog niet bekend
Voorgerecht
Nog niet bekend
Hoofdgerecht
Iets lekkers
Nagerecht

Er wordt afgesloten met koffie/thee en een lekker gebakje zoals gebruikelijk gemaakt door de bewoners van Maasveld of aangeboden door SMILE of een van onze sponsoren.